Hodnocení obchodu

4,8 57 hodnocení
5
51x
4
4x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tomáš | 21.11.2020
Ano skokojen na 100% ale chtělo by to zlepšit komunikaci přes email????
K Avatar autora Kackared | 19.11.2020
Kdo dal jednu hvezdicku, tak lze. Tohle je naprosto genialni napad a skvely darek pro ty, co sve mazlicky miluji. Doporucuji. :) Rychle dodani, kvalitni ponozky. Splnilo svuj ucel a ja moc dekuju. :) PS: A to vetsinou hodnoceni nepisu, ale tento eshop si to opravdu zaslouzi.
L Avatar autora Lenka | 19.11.2020
Objednala jsem k Vánocům dvě roušky s hlavičkou naší fenky. Dámská rouška je parádní, pánská je horší. Na pánské roušce jsou spodní hlavičky zbytečně moc dole, takže švy vycházejí přes psí hlavičky. Nahoře je pak zbytečně moc jednobarevné látky. Dámská rouška je pro mě, pánská pro manžela, takže mě mrzí, že jako dárek budu dávat věc, která není perfektní.
PO Avatar autora Pavla Omastová | 18.11.2020
Nejradši bych ponožky vrátila, materiál mi je nepříjemný, velikost neodpovídá(43-46 je spíše 41). Kvalita zkrátka absolutně neodpovídá ceně.
M Avatar autora Marek P. | 12.11.2020
Krásné, dlouhé a teplé ponožky s příjemným materiálem. Objednávka vyřešena velmi rychle. Byl sem si vyzvednout fusky přímo v ateliéru a byli příjemní a řekli ať to radši zkontroluji jestli je to OK. 5/5 zaslouženě super koncept!
T Avatar autora Tereza | 10.11.2020
Jsem spokojená s kvalitou ponožek i povedeným motivem. Mimo to bylo doporučení velmi rychlé. Doporučuji.
I Avatar autora Ivka | 6.11.2020
Naprostá spokojenost. Rychle doručení :)
A Avatar autora Anna | 4.11.2020
Skvělé! jsem velmi spokojena a doporučuji :)
Ž Avatar autora Žaneta | 4.11.2020
Byla jsem velmi nadsena..jak z ponozek tak i rychleho doruceni.
A Avatar autora Anna | 2.11.2020
Vše OK, děkuji
J Avatar autora Jakub | 2.11.2020
perfektní!
V Avatar autora Veronika | 2.11.2020
Vše super!
M Avatar autora Martina | 2.11.2020
S obchodem i ponožkami jsem naprosto spokojená. Už se těším na výraz obdarovaného, až si balíček rozbalí :-).
O Avatar autora Ondřej | 2.11.2020
Výborná práce, rychlé doručení. Naprosto doporučuji!
A Avatar autora Anastazie | 2.11.2020
Ponožky byly v nárostém pořádku, doporučuji všem ! Skvělý darek.
H Avatar autora hofik | 2.11.2020
velmi vtipný dárek.
N Avatar autora Nikola | 2.11.2020
Krásné ponožky a rychlé dodání. Jsem nadšená. Díky :)
T Avatar autora Tereza | 2.11.2020
Krásné, vtipné ponožky z příjemného materiálu, skvělá komunikace s obchodem. Vřele doporučuji :)
K Avatar autora Kateřina | 1.11.2020
Velmi Spokojená. Kvalitni material, rychlá výroba i dodání.
L Avatar autora Lucie | 1.11.2020
Perfektní!
Nahoru
57 položek celkem